help with racebike

John Linder flccs713 at hotmail.com
Mon Oct 8 07:02:07 PDT 2007


The wires that go into the coil are loose.


>From: Brian Bonner <indy1992 at hotmail.com>
>Reply-To: Suzuki SV650 Mailing List <sv650 at micapeak.com>
>To: <sv650 at micapeak.com>
>Subject: help with racebike
>Date: Mon, 8 Oct 2007 09:48:29 -0400
>
>Hi guys, I'm new to the list since I'm new to SV's but I've been impressed 
>with the knowledge here and now I'd like to tap into it if I could.
>Yesterday was my first time out on my '01 SV racebike (been roadracing five 
>years on GSXR's and R6 and a Duc). I bought it as a salvage title naked and 
>built it into a racebike over the summer. It has a BMC race filter, full 
>Yosh pipe, and an Ivan's jet kit (can't remember exactly which jets at the 
>moment, that's written down in my toolbox). The problem is that it runs 
>fine when not under a load sitting in the pits but once out on the track it 
>runs like crap. It won't pull, it stutters, and feels like it may be 
>cutting out a cylinder off and on.
>I did ride one lap of wet morning practice where it exhibited a little of 
>this problem but it ran fine after that sitting in the pits. I did check 
>the drain hole for the front cylinder and it was clear. It ran fine on the 
>pre-grid but as soon as we started the warm up lap I knew I was in trouble. 
>I ran about four laps and called it a day since it wasn't getting any 
>better and I was a moving roadblock on the straights.
>Anything jump to mind about these symptoms? Thanks very much in advance.
>
>Brian Bonner
>LRRS #97




More information about the SV650 mailing list