help with racebike

zoran zv30 at sbcglobal.net
Mon Oct 8 10:57:58 PDT 2007


check all electrical connectors,most common are battery terminals and coils.


Zoran Vujasinovic
Twin Works Factory
775-690-5171
http://www.twfracing.com/index.html
----- Original Message ----- 
From: "Brian Bonner" <indy1992 at hotmail.com>
To: <sv650 at micapeak.com>
Sent: Monday, October 08, 2007 6:48 AM
Subject: help with racebike


Hi guys, I'm new to the list since I'm new to SV's but I've been impressed 
with the knowledge here and now I'd like to tap into it if I could.
Yesterday was my first time out on my '01 SV racebike (been roadracing five 
years on GSXR's and R6 and a Duc). I bought it as a salvage title naked and 
built it into a racebike over the summer. It has a BMC race filter, full 
Yosh pipe, and an Ivan's jet kit (can't remember exactly which jets at the 
moment, that's written down in my toolbox). The problem is that it runs fine 
when not under a load sitting in the pits but once out on the track it runs 
like crap. It won't pull, it stutters, and feels like it may be cutting out 
a cylinder off and on.
I did ride one lap of wet morning practice where it exhibited a little of 
this problem but it ran fine after that sitting in the pits. I did check the 
drain hole for the front cylinder and it was clear. It ran fine on the 
pre-grid but as soon as we started the warm up lap I knew I was in trouble. 
I ran about four laps and called it a day since it wasn't getting any better 
and I was a moving roadblock on the straights.
Anything jump to mind about these symptoms? Thanks very much in advance.

Brian Bonner
LRRS #97

-- 
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.5.488 / Virus Database: 269.14.4/1057 - Release Date: 10/8/2007 
9:04 AM




More information about the SV650 mailing list